Werkwijze

Ik gebruik afwisselend schilder- druk- en tekentechnieken waarbij het experiment niet wordt geschuwd. In elke techniek kan ik een andere dimensie van mijn creativiteit kwijt. Zo kan ik in etsen mijn liefde voor tekenen kwijt; in schilderen mijn passie voor kleuren en werk ik in de grote zwart-wit tekeningen voornamelijk op gevoel.

Mijn kunst prikkelt de fantasie van mensen en het is bijzonder om te horen wat anderen in mijn kunstwerken zien. Qua stijl zit mijn werk  tussen abstract en figuratief in. Naast vrij werken laat ik mij regelmatig leiden door een thema of idee.

Voorbeeld van kartondruk

Ik begeleid vanaf 2006 bij Kunstlokaal de Pretentielozen in Apeldoorn een teken- en schildergroep en toen deze groep te groot werd is deze gesplitst in twee groepen. Voor  organisatie Stimenz verzorg ik als docente eveneens een cursus tekenen- en schilderen.

Ook verzorg ik in het atelier of op locatie workshops  in verschillende technieken waaronder schilderen in acryl en kartondruk.

Naast het aanbod van schilderijen, tekeningen en grafiek heb ik in mijn atelier te Vaassen betaalbare cadeaus te koop zoals minischilderijen, kunstkaarten, etsjes als boekenleggers, placemats van kartondruk en grafisch cadeaupapier etc.